Social media begeleiding

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een jong bedrijf en onze affiniteit ligt onder andere bij Social media. Geeft uw huidige Social media strategie niet het gewenste effect? Of heeft u überhaupt nog niet stil gestaan bij wat Social media voor uw bedrijf kan betekenen? Dan helpen wij u graag.

Wat bieden wij:

Wij kunnen u 4 verschillende pakketten aanbieden. Maar ook voor speciale wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Pakket 1: Advies We starten met een onderzoek naar wat uw bedrijf precies inhoudt en kijken samen met u naar wat uw doelen en wensen zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn, meer klanten naar uw winkel trekken, meer omzet genereren of meer naamsbekendheid creëren. Naar aanleiding van dit onderzoek brengen wij een advies uit. In dit advies staat welke Social media strategie u het beste kunt hanteren om het gewenste effect te bereiken (welke kanalen kunt u het beste gebruiken, welke content spreekt uw doelgroep het meeste aan en hoe haalt u het meeste uit uw Social media pagina).

Pakket 2: Content Met dit pakket bieden wij u een plan van aanpak aan om uw doel en/of wensen te bereiken. Daarnaast leveren wij u voor een periode van 3 maanden ideeën voor content aan. Deze content ideëen worden verwerkt in een maandplanning. In deze planning kunt u vervolgens precies zien wat u op welke dag kunt plaatsen en op welk tijdstip u dit het beste kunt doen. Wij leveren u dus ideeën aan die u vervolgens plaatst op uw Social media kanalen. U kunt ons met dit pakket altijd benaderen voor advies en wij zullen uw pagina ook in de gaten houden en waar nodig bijsturen. Dit pakket kunt u elke 3 maanden verlengen, aanpassen of upgraden.

Pakket 3: Advertenties Het is mogelijk om te adverteren op Facebook en Instagram. Hiermee kun je op een makkelijke en relatief goedkope manier je bedrijf, merk, product of dienst onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Wij kunnen voor u advertenties bedenken, maken en beheren om zo het beste resultaat te bereiken. Dit pakket heeft één proefmaand en is daarna per drie maanden opzegbaar.

Pakket 4: Beheer Met dit pakket beheren wij uw volledige social media pagina. Dit houdt in dat wij de content bedenken, maken en plaatsen, dat wij reageren op reacties van klanten/bezoekers en ook eventueel klachten oplossen indien gewenst. Het opzetten en beheren van advertenties kan hier ook aan toegevoegd worden. Wij passen dit pakket aan naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld eerst de content goedkeuren voordat deze geplaatst wordt, dan is dat geen enkel probleem. Dit pakket heeft één proefmaand en is daarna per drie maanden opzegbaar.

Make Your Content a Priority.

WE certainly will.

Interesse?

Neem dan contact met ons op!