(online) Marketing

Wat kunnen wij voor u betekenen?

GiBi Media is gespecialiseerd in (online) marketing. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van een geschikte marketingstrategie. Marketing is ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Dit is hoe jij jouw bedrijf positioneert naar de buitenwereld toe. Marketing kan je helpen bij het vergroten van je bereik, maar vooral ook bij het helpen verkopen van de dienst of product die je aanbiedt. Marketing is inzetbaar voor elk gewenst doel. Dit kan bijvoorbeeld ook zijn het werven van nieuwe klanten en of medewerkers. Wij bieden verschillende opties aan waarmee wij jouw bedrijf op het gebied van marketing kunnen helpen.

  • Online Marketing
  • Marketing strategie/beleid
  • Eenmalige marketing campagne
  • Beheer volledige marketing

 

Online marketing                                  

Hierbij helpen we je op elke mogelijke manier met je online vindbaarheid en zichtbaarheid. We helpen je met je social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkdIn), de juiste website teksten en met Google. Ook adverteren, zowel op Facebook als op Google is hierbij mogelijk. Online marketing vraagt om maatwerk en zullen wij dan ook altijd in goed overleg met het bedrijf doen.

Marketing strategie/beleid

Marketing werkt het beste als er een strategie achter zit. Waarom kies je voor deze acties, wat is het gevolg en hoe zou je het in de toekomst graag willen zien. Dat zijn onderwerpen die bij een marketingstrategie aanbod komen. Hierbij werken wij altijd nauw samen met het bedrijf om op deze manier de beste aansluiting te vinden. Een marketingbeleid gaat nog een stapje verder. Bij een marketingbeleid komen ook alle te nemen stappen en eventuele regels aanbod. Een marketingbeleid is vooral handig als je intern al een marketingteam hebt of iemand die het leuk zou vinden om hiermee aan de slag te gaan.

Eenmalige marketing campagne

Wil jij (eenmalig) nieuwe medewerkers werven? Of een specifiek product of dienst onder de aanbod brengen? Of een evenement promoten? Daar sluit dit perfect bij aan. Wij leveren een compleet marketingplan af voor één specifiek onderwerp. In dit plan staan onder andere de stappen die genomen dienen te worden en het verwachte/gewenste resultaat.

Beheer volledige marketing  

Dit bieden wij per 6 maanden, per 12 maanden en doorlopend aan. Hierbij regelen wij alles omtrent marketing. Zowel online als offline marketing. Ook het organiseren van eventuele evenementen hoort hierbij. Zowel interne als externe marketing is hierbij mogelijk.

 

Natuurlijk passen wij alle bovenstaande opties aan naar de wensen van u en uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

 

 

 

Interesse?

Neem dan contact met ons op!