Jumbo van Bergen

Voor Jumbo Van Bergen heeft GiBi media inmiddels verschillende projecten gedaan. Jumbo Van Bergen heeft drie filialen gelegen in Oss.

Wij hebben een welkomspakket ontwikkeld voor nieuwe medewerkers. Dit welkomspakket bestaat onder andere uit informatie over het bedrijf en een stappenplan die de medewerker moet doorlopen om zo goed mogelijk van start te kunnen gaan binnen Jumbo Van Bergen.

Regelmatig helpen wij met het organiseren van evenementen. Zo organiseerde GiBi media de afgelopen drie jaar een koningsnacht evenement voor alle medewerkers van Jumbo Van Bergen. Hiervoor bedachten wij een outfit, een gadget voor de medewerkers en actie’s waarmee ze consumptiemunten kunnen winnen. Daarnaast organiseren we ook (spaar) acties en winkel evenementen. Ook reclame maken voor het evenement hoort tot de taken van GiBi media.

Sinds februari 2017 valt de volledige Facebook en Instagram pagina van Jumbo van Bergen Oss onder ons beheer. Daarvoor bedenken, maken en plaatsen we content. Tevens hoort hierbij ook het reageren op berichten van klanten en zorgen wij voor een snelle en prettige afhandeling van eventuele klachten. GiBi media stelt als doel het creëren van constante groei en het zorgen voor interactie met de klanten/doelgroep.

Naast online marketing regelen wij ook de offline marketing voor Jumbo Van Bergen. Hiermee zorgen we voor een groter bereik, het onder de aandacht brengen van producten en aanbieden en werken we aan een passend imago.

Interesse?

Neem dan contact met ons op!